Αγορά Χρυσού & Ενέχυρο
Κρατική άδεια αρ. 7994154333
Τηλεφωνήστε μας

Αγορά Ασημιού – Ασημένια είδη

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ: 2103644500

Αγορά ασημιού – Αγορά ασημικών & ασημένιων σκευών – Πώληση Ασημιού

Αγορά ασημιού από το ενεχυροδανειστήριο Gold4More. Αγοράζουμε παλιά ασημένια σκεύη και ασημένια κοσμήματα στο κέντρο της Αθήνας στο κατάστημα μας στο Κολωνάκι Ακαδημίας 29 και Αμερικής γωνία δίπλα στο Σύνταγμα. Πουλήστε τα παλαιά ασημικά σας στην καλύτερη τιμή. Αγοράζουμε όλα τα ασημένια σκεύη και ασημένια κοσμήματα ανεξαρτήτου παλαιότητας και κατάστασης. Έχετε παλαιά ασημικά για πώληση; Πουλήστε τα στην καλύτερη τιμή. Η εκτίμηση για τα παλαιά σας ασημένια σκεύη ή κοσμήματα γίνετε με βάση της τιμής του ασημιού σήμερα και προσφέρουμε την υψηλότερη τιμή της αγοράς.

Το Ασήμι – Αγορά ασημιού

Τα Ελληνικά ασημένια σκεύη και κοσμήματα κατασκευάζονται από άργυρο 925 βαθμών αυτό σημαίνει ότι περιέχει 92,5% αργυρό και 7,5% πρόσμιξη με μη πολύτιμα μέταλλα. Οι σφραγίδες που φέρουν τα σκεύη είναι κατά κανόνα εργασία χειρός και αναγράφεται το 925. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι σφραγίδες είναι πολύ δύσκολο να είναι το αντικείμενο ασημένιο. Οι αργυροχόοι πάντοτε κτυπούσαν στο αντικείμενο τους τη σφραγίδα <εργασία χειρός 925 βαθμοί>.

Ορισμένα σκεύη τα κατασκεύαζαν με ασήμι 800 βαθμών που αποτελείται από 80% κράμα αργύρου και 20% πρόσμιξη. Ένα χαρακτηριστικό του αργύρου είναι να οξειδώνεται στην ατμόσφαιρα το οποίο και δημιουργούσε πρόβλημα στις νοικοκυρές που έπρεπε να τα φρεσκάρουν συνέχεια.

Στην Ελλάδα η πόλη με μεγάλη παράδοση στην αργυροτεχνία είναι τα Ιωάννινα όπου λειτούργησε από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα ειδική Σχολή «Αργυροχρυσοχοΐας». Η σχολή είχε ιδιαίτερα αξιόλογη προσφορά στην ανάπτυξη και εξέλιξη της συγκεκριμένης τέχνης και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Εκεί σήμερα λειτουργεί και το μουσείο αργυροτεχνίας. Η εταιρία Gold4More Αγορά Χρυσού εξειδικεύεται στην αγορά ασημιού και προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση και τις καλύτερες τιμές για τα ασημικά σας.

Τι Αγοράζουμε

Αγοράζουμε ασημένια σκευή, μαχαιροπίρουνα, ασημένιους δίσκους, κηροπήγια, ασημένια κοσμήματα, ασημένια νομίσματα και οτιδήποτε περιέχει ασήμι.

Ασημένια Σκεύη, Σερβίτσια, Μαχαιροπίρουνα

Τα ασημένια σκευή και σερβίτσια δεν έχουν πλέον την χρήση που είχαν τις προηγούμενες δεκαετίες και για αυτό τον λόγο είναι ξεχασμένα στα πατάρια και τις αποθήκες. Τα καλά μαχαιροπίρουνα συνήθως κατασκευάζονταν με ασημί 925 αλλά υπάρχουν και πολλά κατασκευασμένα με ασήμι 800 βαθμών. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα παλιά ασημικά σκεύη σας σε άμεσα μετρητά στην υψηλότερη τιμή.

Στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν αρκετά σκεύη προερχόμενα από την Κωνσταντινούπολη και την Αίγυπτο τα οποία είναι φτιαγμένα στους με ασήμι 900 βαθμών. Επίσης, κυκλοφορούν και Εγγλέζικα Βικτωριανά σκεύη που είναι κατασκευασμένα από ασημί 925 βαθμών το λεγόμενο Sterling Silver και έχουν σαν σύμβολο τους ένα λιοντάρι.

Μπορείτε να μας φέρεται τα ασημένια σκεύη σας, δίσκους, τσαγιέρες, σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα ανεξαρτήτως της κατάστασης τους. Το κατάστημα μας βρίσκετε στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι δίπλα στο Σύνταγμα και να πάρετε άμεσα μετρητά. Κάντε κλικ για να δείτε τη τιμή του ασημιού σήμερα.

Κηροπήγια

Τα ασημένια κηροπήγια ήταν ανέκαθεν ένα πολύτιμο διακοσμητικό στοιχείο. Υπάρχουν τα μονόκερα κηροπήγια τα οποία φτάνουν έως και πεντάκερα.

Στα κηροπήγια πρέπει να προσέξουμε ότι για να γίνουν ποιο σταθερά οι αργυροχόοι προσέθεταν βάρος. Αυτό γινόταν στη βάση τους γεμίζοντας αυτές με κάποιο άλλο υλικό όπως γύψο, ρητίνη ή ακόμη και μολύβι. Το υλικό αυτό αφαιρείται από εμάς και αγοράζουμε μόνο το πολύτιμο μέταλλο.

Ασημένια Κοσμήματα

Τα ασημένια κοσμήματα κατασκευάζονται συνήθως από ασημί 925 βαθμών. Αγοράζουμε όλα τα ασημένια κοσμήματα ανεξαρτήτως κατάστασης ελέγχοντας την καθαρότητα του ασημιού πληρώνοντας μετρητά το αντίστοιχο ποσό.

Ασημένια Νομίσματα

Τα ασημένια μετάλλια και ορισμένα νομίσματα κατασκευάζονται με καθαρό ασήμι χιλίων βαθμών.

Κάποια χαρακτηριστικά ελληνικά νομίσματα της δεκαετίας του 60 είναι το αργυρό εικοσάδραχμο με την κεφαλή του Βασιλέως Παύλου με βάρος 7,5 γραμμ. και καθαρότητα 835 βαθμών

Το επετειακό νόμισμα των γάμων του Βασιλέως Κων/νου με την Άννα Μαρία το 1964 βάρους 12 γραμμ. καθαρότητας 835 βαθμών

Kαι το ασημένιο τριαντάδραχμο με τις κεφάλες των 5 Ελλήνων βασιλέων του 1963 βάρους 18 γραμμ. και καθαρότητα 835 βαθμών.

Ελάτε να εκτιμήσουμε τα ασημικά σας δωρεάν στα καταστήματα Gold4More στο Σύνταγμα και στην Ηλιούπολη ή τηλεφωνήστε μας σήμερα για να σας δώσουμε προσφορά.

Κοινοποίηση:

Δείτε επίσης

Οι τιμές μας

Αγορά Λίρας: 480.00€

ΑΞΙΑ 0.00
Περισσότερες τιμές

Scroll to Top