Αγορά Χρυσού & Ενέχυρο
Κρατική άδεια αρ. 7994154333
Τηλεφωνήστε μας

ΑΓΟΡΑ ΑΣΗΜΙΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ: 2103644500

Αγορά ασημιού – Αγορά ασημικών & ασημένιων σκευών – Πώληση Ασημιού

Αγορά ασημιού και Πώληση ασημιού από το ενεχυροδανειστήριο Gold4More. Αγοράζουμε παλιά ασημένια σκεύη και ασημένια κοσμήματα στο κέντρο της Αθήνας στο κατάστημα μας στο Κολωνάκι  δίπλα στο Σύνταγμα. Πωλήστε τα παλαιά ασημικά σας στην καλύτερη τιμή. Πώληση Ασημιού. Αγοράζουμε όλα τα ασημένια σκεύη και ασημένια κοσμήματα ανεξαρτήτου παλαιότητας. Έχετε παλαιά ασημικά για πώληση;  Αγορά Ασημιού και πώληση Ασημιού. Η εκτίμηση για τα παλαιά σας ασημένια σκεύη ή κοσμήματα γίνετε με βάση της τιμής του ασημιού σήμερα και προσφορά είναι η υψηλότερη της αγοράς.

Το Ασήμι – Αγορά ασημιού

Τα Ελληνικά ασημένια σκεύη και κοσμήματα κατασκευάζονται από άργυρο 925 βαθμών  αυτό σημαίνει ότι περιέχει 92,5% αργυρό και 7,5% πρόσμιξη με μη πολύτιμα μέταλλα. Οι σφραγίδες που φέρουν τα σκεύη είναι κατά κανόνα εργασία χειρός και αναγράφεται το 925. Αν δεν υπάρχουν αυτές οι σφραγίδες είναι πολύ δύσκολο να είναι το αντικείμενο ασημένιο. Οι αργυροχόοι πάντοτε κτυπούσαν στο αντικείμενο τους την σφραγίδα <εργασία χειρός 925 βαθμοί>.Πωλήστε τα παλαιά ασημικά σας στην καλύτερη τιμή.Αγορά Ασημιού και πώληση Ασημιού.

Ορισμένα σκεύη τα κατασκεύαζαν με ασήμι 800 βαθμών που αποτελείτε από 80% κράμα αργύρου και 20% πρόσμιξη. Ένα χαρακτηριστικό του αργύρου είναι να οξειδώνεται στην ατμόσφαιρα το οποίο και δημιουργούσε πρόβλημα στις νοικοκυρές που έπρεπε να τα φρεσκάρουν συνέχεια.

Στην Ελλάδα η πόλη με μεγάλη παράδοση στην αργυροτεχνία είναι τα Ιωάννινα όπου λειτούργησε από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα ειδική Σχολή «Αργυροχρυσοχοΐας». Η σχολή είχε ιδιαίτερα αξιόλογη προσφορά στην ανάπτυξη και εξέλιξη της συγκεκριμένης τέχνης και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Εκεί σήμερα λειτουργεί και το μουσείο αργυροτεχνίας. Η εταιρία Gold4More Αγορά Χρυσού εξειδικεύεται στην αγορά ασημιού και προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση και τις καλύτερες τιμές για τα ασημικά σας.

Πώληση ασημιού – Τι Αγοράζουμε

Αγοράζουμε ασημένια σκευή, μαχαιροπήρουνα, ασημένιους δίσκους, κηροπήγια, ασημένια κοσμήματα, ασημένια νομίσματα και οτιδήποτε περιέχει ασήμι.

Ασημένια Σκεύη, Σερβίτσια, Μαχαιροπήρουνα

Τα ασημένια σκευή και σερβίτσια δεν έχουν πλέον τη χρήση που είχαν τις προηγούμενες δεκαετίες και για αυτό τον λόγο είναι ξεχασμένα στα πατάρια και τις αποθήκες. Τα καλά μαχαιροπήρουνα συνήθως κατασκευάζονταν με ασημί 925 αλλά υπάρχουν και πολλά κατασκευασμένα με ασήμι 800 βαθμών. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μετατρέψετε τα παλιά ασημικά σκεύη σας σε άμεσα μετρητά στην υψηλότερη τιμή.

Ασημένια Σκεύη, Σερβίτσια, Μαχαιροπήρουνα

Στην Ελληνική αγορά ασημικών κυκλοφορούν αρκετά σκεύη προερχόμενα από την Κωνσταντινούπολη και την Αίγυπτο τα οποία είναι φτιαγμένα στους με ασήμι 900 βαθμών. Επίσης, κυκλοφορούν και Εγγλέζικα Βικτωριανά σκεύη που είναι κατασκευασμένα από ασημί 925 βαθμών το λεγόμενο Sterling Silver και έχουν σαν σύμβολο τους ένα λιοντάρι.

Μπορείτε να μας φέρεται τα ασημένια σκεύη σας, δίσκους, τσαγιέρες, σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα ανεξαρτήτως της κατάστασης τους. Το κατάστημα μας  βρίσκετε στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι δίπλα στο Σύνταγμα και να πάρετε άμεσα μετρητά. Κάντε κλικ για να δείτε την τιμή του ασημιού σήμερα.

Ασημένια Κηροπήγια

Τα ασημένια κηροπήγια ήταν ανέκαθεν ένα πολύτιμο διακοσμητικό στοιχείο. Υπάρχουν τα μονόκερα κηροπήγια τα οποία φτάνουν έως και πεντάκερα.

Αγορά Ασημιού - Πώληση Ασημικών

Στα κηροπήγια πρέπει να προσέξουμε ότι για να γίνουν ποιο σταθερά οι αργυροχόοι προσέθεταν βάρος. Αυτό γινόταν στη βάση τους γεμίζοντας αυτές με κάποιο άλλο υλικό όπως γύψο, ρητίνη ή ακόμη και μολύβι. Το υλικό αυτό αφαιρείται από εμάς και αγοράζουμε μόνο το πολύτιμο μέταλλό.

Κοσμήματα από ασήμι

Τα ασημένια κοσμήματα κατασκευάζονται συνήθως από ασημί 925 βαθμών. Αγοράζουμε όλα τα ασημένια κοσμήματα ανεξαρτήτως κατάστασης ελέγχοντας την καθαρότητα του ασημιού πληρώνοντας μετρητά το αντίστοιχο ποσό.Αγορά ασημικών.

Ασημένια Νομίσματα

Τα ασημένια μετάλλια και ορισμένα νομίσματα κατασκευάζονται με καθαρό ασήμι χιλίων βαθμών.

Κάποια χαρακτηριστικά ελληνικά νομίσματα της δεκαετίας του 60 είναι το αργυρό εικοσάδραχμο με την κεφαλή του Βασιλέως Παύλου με βάρος 7,5 γραμμ. και καθαρότητα 835 βαθμών
Αγορά και Πώληση Ασημένιων νομισμάτων

Το επετειακό νόμισμα των γάμων του Βασιλέως Κων/νου με την Άννα Μαρία το 1964  βάρους 12 γραμμ. καθαρότητας 835 βαθμών

πώληση ασημένιων νομισμάτων

Kαι το ασημένιο τριαντάδραχμο με τις κεφάλες των 5 Ελλήνων βασιλέων του 1963 βάρους 18 γραμμ. και καθαρότητα 835 βαθμών.

ασημένιο τριαντάδραχμο

Ελάτε να εκτιμήσετε τα κοσμήματα σας δωρεάν στα καταστήματα Gold4More στο Σύνταγμα και στην Ηλιούπολη ή τηλεφωνήστε μας σήμερα για να σας δώσουμε προσφορά.

Ενεχυροδανειστήριο – Gold4More

Στην GOLD4MORE σας παρέχουμε την απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια σε κάθε συναλλαγή. Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο έχουμε χτίσει μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας η οποία βασίζεται σε σεβασμό, ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Ελάτε να εκτιμήσετε τα κοσμήματα σας χρυσά ή ασημένια δωρεάν ή τηλεφωνήστε μας σήμερα για να σας δώσουμε προσφορά.Αγορά ασημιού – Αγορά ασημικών & ασημένιων σκευών – Πώληση Ασημιού.

 

Αγορά ασημιού – Αγορά ασημικών & ασημένιων σκευών – Πώληση Ασημιού. Αγοράζουμε παλιά ασημένια σκεύη και ασημένια κοσμήματα στην καλύτερη τιμή.Αγορά Ασημιού και πώληση Ασημιού.Πώληση ασημικών.

 

Κοινοποίηση:

Δείτε επίσης

Οι τιμές μας

Αγορά Λίρας: 421.00€

ΑΞΙΑ 0.00
Περισσότερες τιμές

Scroll to Top