Αγορά Χρυσού & Ενέχυρο
Κρατική άδεια αρ. 7994154333
Τηλεφωνήστε μας

ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ & ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Αγορά Χρυσή Λίρα Αγγλίας

ΑΓΟΡΑ ΛΙΡΑΣ  480.00€

 

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ

210.3644500

Οι τιμές είναι τελικές και αυτά τα χρήματα θα πάρετε καθαρά

ΑΓΟΡΑ & ΠΩΛΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΛΙΡΑΣ

Αγοράζουμε τις χρυσές λίρες σας και τα χρυσά νομίσματα στην υψηλότερη τιμή. Τηλεφωνήστε για την τιμή χρυσής λίρας σήμερα.

Αγορά & Πώληση χρυσής λίρας. Χρυσές λίρες και χρυσά νομίσματα. Αγορά χρυσής λίρας.Πώληση χρυσής λίρας. Τιμή χρυσής λίρας σήμερα.Προσφέρουμε την καλύτερη τιμή στην χρυσή λίρα στην αγορά. Η Αγορά και πώληση χρυσών λιρών γίνετε με βάση την τιμή του χρυσού σήμεραΕπισκεφθείτε μας στον χώρο μας Gold4More στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι δίπλα στο Σύνταγμα για την αγορά ή πώληση χρυσής λίρας ή τηλεφωνήστε μας για προσφορά.Η τιμή της χρυσής λίρας διαμορφώνεται καθημερινά βάση της τιμής του χρυσού.Αγοράζουμε τις χρυσές λίρες σας προσφέρωντας άμεσα μετρητά. Τηλεφωνήστε για την τιμή της χρυσής λίρας σήμερα.

Τι να προσέξετε στην αγορά χρυσής λίρας

Είναι γεγονός ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές λίρες οι οποίες είναι κάλπικες. Η πώληση χρυσής λίρας σε ενεχυροδανειστήριο και η αγορά χρυσής λίρας από χρυσοχοεία πρέπει να γίνετε με μεγάλη προσοχή. Η αγορά των χρυσών λιρών πρέπει να γίνετε από καταστήματα που γνωρίζουν το αντικείμενο, είναι εμπιστοσύνης, να έχουν την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να τις ελέγξουν έτσι ώστε η επένδυση σας σε χρυσές λίρες να είναι αποτελεσματική. Επισκεφθείτε μας για να λάβετε την καλύτερη τιμή χρυσής λίρας στην αγορά.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΛΙΡΑΣ

Ερρίκος VII 1485-1509

Η χρυσή λίρα εμφανίστηκε πρώτη φορά από τον Ερρίκο VII το 1489.

Από το 1837 και μέχρι σήμερα έχουμε:

Βικτώρια 1837-1901

Η Βικτωρία υπήρξε βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας επί 64 χρόνια από το 1837 έως το 1901. Ήταν μία περίοδος μεγάλης ακμής της Βρετανίας και απόλυτης κυριαρχίας της χρυσής αγγλικής λίρας.Οι πρώτες βικτωριανές χρυσές λίρες εμφανίστηκαν το 1838 και έως το 1887 έφεραν στην μπροστινή  όψη τη νεαρά Βικτωρία και θυρεό στην πίσω.

Χρυσή λίρα Βικτώρια

Τα έτη 1871 έως το 1887 κόπηκαν λίρες και με τον άγιο Γεώργιο έφιππο να σκοτώνει το δράκο.

Η πίσω όψη είναι διαχρονική δημιουργία του ιταλού καλλιτέχνη χαράκτη Bennedeto Pistrucci και όλες οι χρυσές λίρες που κόπηκαν από το 1877 και μετά έχουν αυτό το θέμα δηλαδή τον άγιο Γεώργιο να σκοτώνει το δράκο, εκτός των τελευταίων ετών που υπάρχουν παραλλαγές του ιδίου θέματος.

Από το 1887 έως το 1893  έχουμε χρυσές λίρες με τη βασίλισσα Βικτώρια σε μεγαλύτερη ηλικία φορώντας στέμμα. Αυτή είναι μία κοπή για την επέτειο του Ιωβηλαίου της δηλαδή των πενήντα ετών στο θρόνο.

Αργότερα το 1893 έως 1901, εμφανίστηκαν χρυσές λίρες με τη Βικτωρία σε προχωρημένη ηλικία με πέπλο στην μία όψη και τον άγιο Γεώργιο έφιππο να σκοτώνει τον δράκο.

Χρυσή λίρα Βικτώρια

Εδουάρδος VII 1901-1910

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του από το 1902 και μετά κάθε χρόνο γίνεται κοπή χρυσών λιρών.

Χρυσή λίρα Εδουάρδος

Βασιλεία Γεωργίου V 1910-1936

Από το 1911 έως το 1928 στην μπροστινή όψη των χρυσών λιρών ήταν η κεφαλή του βασιλέα Γεωργίου πέμπτου σε μεγάλο μέγεθος.

Λίρες με την κεφαλή σε μικρότερο μέγεθος κόπηκαν από 1929 έως το 1932 που έγινε και η τελευταία κοπή.

Χρυσή λίρα Γεωργίου

Βασιλεία Εδουάρδου VIII 1937

Εκδόθηκαν μόνο μια χρονιά για τη στέψη του Γεωργίου.

Χρυσή λίρα Εδουάρδου

Βασιλεία Ελισάβετ IΙ 1953 έως σήμερα

 Η πρώτη κοπή χρυσών λιρών με τη νεανική πορτραίτο της βασίλισσας έγινε το 1957.

Χρυσή λίρα Ελισάβετ

Το δεύτερο πορτραίτο της βασίλισσας Ελισάβετ εκδόθηκε από το 1974 μέχρι το 1984 φορώντας τιάρα.

Από το 1985 έως το 1997 είχαμε το τρίτο πορτραίτο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Χρυσή λίρα Ελισάβετ

Τη χρονιά 1998 εκδόθηκε το τέταρτο πορτραίτο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Χρυσή λίρα Ελισάβετ

Στη συνέχεια το πέμπτο πορτραίτο της Βασίλισσας εκδόθηκε το 2015

Χρυσή λίρα Ελισάβετ

Το 2005 εκδόθηκε λίρα της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Άγιο Γεώργιο στην πίσω όψη για μια και μόνη φορά σε διαφορετική μορφή, έργο του χαράκτη Timothy Noad.

Χρυσή λίρα Ελισάβετ

Τεχνικά χαρακτηριστικά χρυσής λίρας

  • Διάμετρος 22 χιλιοστά Πάχος 1,52 χιλιοστά
  • Βάρος μικτό 7,988 – 8,001 γραμμάρια                                                                                 
  • 22 καράτια καθαρότητα ή 917 βαθμοί                                                                                           
  • Η περιεκτικότητα της λίρας σε καθαρό χρυσό είναι 7,32 γραμμάρια

Έλεγχος της γνησιότητας της χρυσής λίρας

Για να διαπιστώσουμε αν μία χρυσή λίρα είναι γνήσια η κάλπικη κάνουμε τα εξής:

  • Ελέγχουμε με ζυγαριά ακριβείας την χρυσή λίρα να έχει το σωστό βάρος.
  • Ηλεκτρονικό παχύμετρο να έχει τις σωστές διαστάσεις.
  • Με φασματογράφο XRF αν υπάρχει μπορούμε να βρούμε την περιεκτικότητα σε χρυσό δηλαδή να είναι 917 βαθμοί.
  • Με την εμπειρία μας ελέγχουμε αν είναι σωστό το ανάγλυφο το φόντο τα περιφερειακά δόντια το φιλέτο κτλ. 

Αγορά χρυσής λίρας – Χρυσή Λίρα σαν Επένδυση

Η χρυσή λίρα είναι ένα χρυσό νόμισμα με παγκόσμια αναγνώριση. Η τιμή της χρυσής λίρας είναι σε συνάρτηση με την τιμή του χρυσού. Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και αστάθειας έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ασφαλές καταφύγιο. Η χρυσή λίρα αποτελεί την καλύτερη επένδυση σε χρυσό διότι είναι διεθνώς αναγνωρίσιμη, μικρή σε μέγεθος ώστε να  φυλάσσεται εύκολα  δεν υπόκειται σε ΦΠΑ και μπορεί να ρευστοποιηθεί άμεσα. Η τιμή της χρυσής λίρας καθορίζεται από την τιμή του χρυσού σήμερα.

Δωρήστε μια Χρυσή Λίρα

Αγορά χρυσής λίρας. Η καλύτερη τιμή χρυσής λίρας σήμερα για πώληση και αγορά

Σε μοναδικές  ξεχωριστές  στιγμές των ανθρώπων όπως στην γέννηση ενός παιδιού, την βάπτιση η το γάμο. Η προσφορά σαν δώρο μιας  χρυσής  λίρας  συμβολίζει την  ευημερία την διαχρονικότητα την  ομορφιά και την αγάπη. Η χρυσή λίρα είναι  ένα δώρο το οποίο παραμένει αναλλοίωτο  στο πέρασμα του χρόνου  και μπορεί να ρευστοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Αγοράζουμε τις χρυσές λίρες σας και σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά χρυσής λίρας.Τηλεφωνήστε για την τιμή της χρυσής λίρας σήμερα.

Δείτε εδώ την διαφήμιση μας στην τηλεόραση.

ΑΓΟΡΑ & ΠΩΛΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΛΙΡΑΣ

Αγοράζουμε τις χρυσές λίρες σας και τα χρυσά νομίσματα στην υψηλότερη τιμή.

Αγορά χρυσής λίρας. Πώληση χρυσής λίρας.Τιμή Χρυσής λίρας σήμερα.Προσφέρουμε την καλύτερη τιμή στην χρυσή λίρα στην αγορά. Η Αγορά και πώληση χρυσών λιρών γίνετε με βάση την τιμή του χρυσού σήμεραΕπισκεφθείτε μας στον χώρο μας Gold4More στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι δίπλα στο Σύνταγμα για την αγορά ή πώληση χρυσής λίρας ή τηλεφωνήστε μας για προσφορά.Η αγορά και πώληση  της χρυσής λίρας διαμορφώνεται καθημερινά βάση της τιμής του χρυσού.

Τι να προσέξετε στην αγορά χρυσής λίρας

Είναι γεγονός ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλές λίρες οι οποίες είναι κάλπικες. Η πώληση χρυσής λίρας σε ενεχυροδανειστήριο και η αγορά χρυσής λίρας από χρυσοχοεία πρέπει να γίνετε με μεγάλη προσοχή. Η αγορά των χρυσών λιρών πρέπει να γίνετε από καταστήματα που γνωρίζουν το αντικείμενο, είναι εμπιστοσύνης, να έχουν τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να τις ελέγξουν έτσι ώστε η επένδυση σας σε χρυσές λίρες να είναι αποτελεσματική. Επισκεφθείτε μας για να λάβετε την καλύτερη τιμή στην αγορά χρυσής λίρας στην αγορά

Κοινοποίηση:

Δείτε επίσης

Οι τιμές μας

Αγορά Λίρας: 480.00€

ΑΞΙΑ 0.00
Περισσότερες τιμές

Scroll to Top